Katon tarkastus

Vesikaton kuntotarkastukset

Ennen katon korjauksen aloittamista on selvitettävä nykyisen vesikatteen kunto huolellisesti. Teemme kattojen kuntotarkastuksia vuosien kokemuksella pääkaupunkiseudun alueella. Katon kunto kannattaa tarkastaa säännöllisesti, jotta voidaan välttyä ikäviltä yllätyksiltä ja vaikeasti korjattavilta vaurioilta.

Katon kunnon ja korjaustarpeiden selvitys

Vesikaton kuntotarkastuksella selvitämme katon kunnon ja korjaustarpeet. Katon tarkastus vaatii asiantuntemusta, jota meiltä löytyy usean vuoden ajalta. Hyödynnämme sekä pintapuolista havainnointia että pienimuotoisia rakenteisiin kohdistuvia, rakenteita rikkomattomia tarkastusmenetelmiä. Käytämme myös aistinvaraisia havaintoja, mahdollisia haastatteluja sekä saatavilla olevia asiakirjoja, jotka kertovat katon kunnosta, riskeistä ja korjaustarpeista.

Kuntotarkastusraportti

Laadimme katon tarkastuksesta kattavan kuvallisen raportin, joka sisältää toimenpide-ehdotukset ja hinta-arviot aikatauluineen. Kuntotarkastusraportti tarjoaa asiakkaalle asiallista tietoa vesikatteen kunnosta, vesivahinkoriskeistä sekä korjaus- ja huoltotarpeista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon kuntotarkastuksesta!

kattotarkastus

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

  • luotettava kumppani
  • Yrittäjät jäsenyys