Kattoni

Parasta palvelua katollesi

Mikäli haluat kattoprojektiisi kokeneen ja luotettavan ammattilaisen, me olemme oikea valinta.

Kattoni Oy hoitaa erilaiset kattotyöt varmasti ja vakuuttavasti

Kattoni Oy on kotimainen yritys ja toimintamme lähtökohtana on kustannustehokkuus ja asiakastyytyväisyys. Tärkein tavoitteemme on toteuttaa ensiluokkaisia kattoprojekteja, joista sekä me että asiakkaamme voimme olla ylpeitä. Myös työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme sen toteutumisesta kaikissa kohteissamme.

Kysy lisää »

Saat meiltä muun muassa seuraavat palvelut:

Asiakkaitamme ovat pääasiassa talo- ja kiinteistöyhtiöt, mutta palvelemme myös pientaloasiakkaita. Toimimme alueella Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Kysy lisää ja pyydä tarjous! Me kartoitamme kattotarpeesi.

Pyydä tarjous »

Vuotaako kattosi? Me autamme!

Kattoni Oy on erityisesti vesikattojen tarkastuksiin ja korjauksiin erikoistunut yritys. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kattovuotojen ja -ongelmien selvittämisestä sekä niiden korjaamisesta. Jos kattosi vuotaa, soita meille! Me tulemme paikalle viipymättä. Katon tarkastus ja korjaus kannattaa tehdä ajoissa, jottei vahinkoja ehdi syntyä. Katon säännöllinen huolto ja kunnossapito pidentävät kattosi käyttöikää huomattavasti.

Huollamme ja korjaamme kaikki yleisimmät vesikatemateriaalit, kuten tiilikatot, pelti- ja konesaumakatot sekä huopa- ja bitumikatot. Talvisin teemme lumenpudotuksia kaikenlaisilta katoilta kerrostaloista omakotitaloihin. Teemme kattojen huoltoja ja korjauksia Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Asiakkaitamme ovat pääasiassa talo- ja kiinteistöyhtiöt, mutta palvelemme myös pientaloasiakkaita. Kun valitset meidät kattourakkasi kumppaniksi, saat laadukkaan lopputuloksen huippuammattilaisten tekemänä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö