Palvelemme alueella Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Katon tarkastus selvittää kattosi kunnon ja turvallisuuden

Teemme vesikattojen kuntotarkastukset ja muut kattotyöt vuosien kokemuksella.

Katon riskirakenteiden tarkastuttaminen on ensiarvoisen tärkeää. Tarkastus on katon kunnon ylläpidon perusta. Kuntotarkastuksen teettäminen on myös ennakointia: kun ongelmat havaitaan hyvissä ajoin, ne voidaan myös korjata ajoissa ja kustannustehokkaasti. Kuntotarkastusta suositellaan tehtäväksi noin viiden vuoden välein. Ongelmien ilmetessä tulee toimia heti ja kutsua ammattilainen paikalle.

Vesikaton kuntotarkastuksella selvitämme kattosi kunnon ja sen mahdolliset korjaustarpeet. Hyödynnämme sekä pintapuolista havainnointia että pienimuotoisia rakenteisiin kohdistuvia, rakenteita rikkomattomia tarkastusmenetelmiä. Käytämme myös aistinvaraisia havaintoja, mahdollisia haastatteluja sekä saatavilla olevia asiakirjoja, jotka kertovat katon kunnosta, riskeistä ja korjaustarpeista. Asiakkaitamme ovat pääasiassa talo- ja kiinteistöyhtiöt, mutta palvelemme myös pientaloasiakkaita. Toimialueenamme on Helsinki ja pääkaupunkiseutu.  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä»

Kuntotarkastusraportti kertoo, missä kunnossa vesikattosi on

Laadimme katon tarkastuksesta kattavan kuvallisen raportin, joka sisältää toimenpide-ehdotukset ja hinta-arviot aikatauluineen. Raportissa esitetään toiminpiteet, jotka voisivat osaltaan pidentää katon elinikää.

Kuntotarkastusraportti tarjoaa asiakkaalle olennaista tietoa vesikatteen kunnosta, vesivahinkoriskeistä, korjaus- ja huoltotarpeista sekä katon odotettavasta käyttöiästä. Kun tarkastutat kattosi säännöllisesti, voit välttyä kalliilta ja yllättävältä kattoremontilta. Ota yhteyttä – me tarkastamme vesikattosi ammattitaidolla Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Jätä yhteydenottopyyntö