Helsinki ja pääkaupunkiseutu, laadukkaat vesikattoremontit meiltä!

Vesikattoremontti voi pelastaa kattosi

Kattoni Oy on vesikattoremonttien kokenut ammattilainen.

Meillä on vuosien kokemus katoista ja teemme myös vesikattoremontit kaikenlaisiin kohteisiin. Työskentelemme sujuvasti niin pienissä kuin suurissakin kohteissa laadukkaita materiaaleja ja oikein valittuja menetelmiä käyttäen. Huollamme ja korjaamme kaikki yleisimmät vesikatemateriaalit, kuten tiilikatot, pelti- ja konesaumakatot sekä huopa- ja bitumikatot.

Vesikattoremontti on välttämätön remontti katon elinkaaressa. Se on esimerkiksi yksi taloyhtiötä koettelevista peruskorjauksista. Vesikaton ensimmäinen perusteellinen korjauskartoitus tulisi tehdä viimeistään siinä vaiheessa, kun katolla on ikää noin 20 vuotta.

Kysy lisää »

Vesikattoremontti

Vesikattoremontin yhteydessä voidaan tehdä myös muita tärkeitä parannuksia katon katemateriaalin uusimisen lisäksi. Kattoremontissa voidaan esimerkiksi parantaa katon seuraavia ominaisuuksia:

  • energiatehokkuutta
  • toimivuutta
  • paloturvallisuutta

Soita meille ja pyydä tarjous! Me hoidamme kattotyöt avaimet käteen -periaatteella Helsingissä ja ympäri pääkaupunkiseutua. Asiakkaitamme ovat pääasiassa talo- ja kiinteistöyhtiöt, mutta palvelemme myös pientaloasiakkaita.

Teemme ammattitaidolla myös erilaisten kattojen korjaukset, rakennuspeltityöt ja katon tarkastukset.

Jätä yhteydenottopyyntö